SEMINAR

Seminar Fagfornyelsen og programmering

Vi inviterer lærerutdannere i matematikk til et aktivt seminar om pedagogisk bruk av Geogebra og programmering i matematikkundervisningen knyttet til Fagfornyelsen. Leder for læreplangruppa i matematikk, Renate Jensen, innleder, og vi ser nærmere på eksempler til bruk for studenter og elever, tester ut, diskuterer og tar med oss ideer tilbake til egen arbeidsplass.

Seminaret finner sted 4.-5.mars fra lunsj til lunsj på Quality Airport Hotel Gardermoen. DigiGLU (HVO) og DigiLU (HiØ) står for en del av kostnadene, egenandel er kr. 2200 for hele seminaret med middag og overnatting, bare dagpakker kr 500 per dag.

Seminaret er knyttet til digitaliseringsprosjektene på NTNU, USN, UiA, HiØ og HVO. Tilhører du en annen institusjon og er interessert i å delta, ta kontakt med prosjektleder for DigiLU Ilka Nagel ved HiØ (ilka.nagel@hiof.no).

Program

Påmelding